donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisieSC Cambuur Leeuwarden vs Sparta Rotterdam voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis...

SC Cambuur Leeuwarden vs Sparta Rotterdam voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

De eerste speelronde van 2022 is hier, met op het programma SC Cambuur tegen Sparta Rotterdam. Goed nieuws voor Cambuur, Henk de Jong keert terug! Hij is bijna twee maanden afwezig geweest. 

De trainer van Cambuur zat met gezondheidsproblemen, het lijkt nu beter te gaan met Henk de Jong. Sparta staat op de 16e plaats, het goed starten van het seizoen is cruciaal, dat weet Henk Fraser als geen ander. 

VS

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap: 14:30, Cambuur Stadion, Leeuwarden. 

SC Cambuur - Sparta: Eredivisie voorspelling

Als de geschiedenis een goede voorspeller zou zijn zal Cambuur makkelijk gaan winnen, het won vorige wedstrijd met 0-4. Sparta speelde een slechte wedstrijd en kwam ook met 10 man te staan. 

Verder hebben beide teams het vorige kalenderjaar matig afgesloten, Cambuur speelde in de laatste 5 wedstrijden 1 keer gelijk, 1 keer werd er gewonnen en 3 keer verloren. Sparta wist de afgelopen 7 wedstrijden niet 1 keer te winnen (4x verlies, 3x gelijk).

Voor Sparta is er wel hoop, ze hebben goede zaken gedaan in de transferperiode, het zal interessant worden of ze met de nieuwe energie van Dalmau en Namli tot winnen kunnen komen. 

Afwezige spelers aan beide kanten

Sparta mist wel twee vaste waardes achterin, aanvoerder Adil Auassar raakte geblesseerd voor de winterstop, ook missen ze doelman Maduka Okoye, hij komt uit voor Nigeria in de Afrika Cup.  Coremans zal waarschijnlijk onder de lat staan voor de Rotterdammers. 

Cambuur mist helaas een belangrijke speler, Issa Kallon, hij speelt in de Afrika Cup voor zijn land, Sierra Leone. Zijn vervanger is Patrick Joosten, die meteen aan de bak mag bij zijn nieuwe werkgever. Joosten werd gehuurd van FC Groningen, hij maakte nog weinig minuten dit seizoen. 

Voorspelling van de redactie, een zwaar bevochten overwinning voor het Cambuur van Henk de Jong.  

SC Cambuur - Sparta: Eredivisie goktips

Wil je niet zetten op de winnaar, maar bijvoorbeeld een ander soort weddenschap plaatsen? Lees dan snel verder, hieronder staan een aantal interessante goktips voor jou klaar.

De eerste goktip is het inzetten op kaarten, ik zou gaan voor minder dan 4.5 (of 3.5) kaarten, afgelopen 10 ontmoetingen waren er 9x minder dan 4.5 kaarten, zeer interessant.

Ook kun je zetten op beide teams scoren of meer dan 2.5 doelpunten, op zoek naar wat meer risico? Zet dan op meer dan 3.5 goals. Wanneer je kijkt naar de afgelopen vijf wedstrijden per team, kreeg Sparta vier van de vijf keer minimaal een tegendoelpunt. 

Ook bij Cambuur  wordt er vaak gescoord door de tegenpartij, de laatste acht wedstrijden scoorde de tegenpartij minimaal een keer, het beloofd een wedstrijd te worden met doelpunten! 

Daarnaast is Dalmau altijd gretig naar doelpunten, nu de spits weer vertrouwen krijgt van Henk Fraser kan hij gaan stunten, doelpunt Dalmau? 

 

SC Cambuur - Sparta: Winkansen

We hebben voor jou wat (interessante) quotering op een rijtje gezet voor de wedstrijden SC Cambuur uit Leeuwarden en Sparta Rotterdam. Quoteringen veranderen constant, daarom kan het zijn dat er al kleine verschillen zijn tussen deze quoteringen en de actuele van Bet365. 

Ook na de aanvang van de wedstrijd kun je nog inzetten, maak gebruik van de live bettting functie bij Bet365!  

 

Winst Cambuur: 2,4
Gelijkspel: 3,6
Winst Sparta Rotterdam: 2,75
Beide teams scoren: Ja 1,57 / Nee 2,25
Meer dan 2,5 doelpunten: 1,73 

SC Cambuur - Sparta: Hoe claim ik mijn free bets

Op zoek naar een free bet voor de wedstrijd SC Cambuur – Sparta? Lees dan snel verder, nieuwe klanten van Bet365 ontvangen een free bet! Een free bet is een gratis weddenschap, waar je eigenlijk alleen maar kan winnen! Hieronder lees je in het stappenplan hoe je je free bet claimt.  

Hoe claim ik mijn free bets voor SC Cambuur – Sparta? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS