donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisieSC Cambuur Leeuwarden vs Sparta Rotterdam free bet/gratis weddenschap

SC Cambuur Leeuwarden vs Sparta Rotterdam free bet/gratis weddenschap

Na een de winterstop staat de eerste speelronde van 2022 te wachten, met onder andere de wedstrijd SC Cambuur tegen Sparta Rotterdam. Cambuur presteert dit seizoen weer boven verwachting en staat op plek 8, Sparta heeft punten nodig, het staat op plek 16. 

Het is de magie van Henk de Jong, waardoor Cambuur weer boven verwachting presteert. Na bijna twee maanden afwezig te zijn geweest wegens gezondheidsproblemen keert hij terug als eindverantwoordelijke.  

VS

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap: 14:30, Cambuur Stadion, Leeuwarden

Hoe claim je free bets voor Cambuur vs Sparta

Gelukkig kun je ook weddenschappen plaatsen zonder risico te lopen, namelijk aan de hand van een free bet! Dit kan ook voor de wedstrijd Cambuur vs Sparta, het enige wat jij hoeft te doen is het stappenplan volgen!

Stappenplan om jouw free bet te claimen:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de wedstrijd tussen SC Cambuur en Sparta Rotterdam. 

Bet365 free bets voor Cambuur vs Sparta: Tot €100,- free bets

Bij de Britse bookmaker Bet365 kun je als nieuwe gebruiker een free bet ontvangen die kan oplopen tot en met 100 euro! Wat moet je doen? Maak een account aan bij de bookmaker, stort minimaal 5 euro en krijg een free bet die gelijk is aan het bedrag dat jij stort (tot 100 euro). 

Hierdoor kun je meteen beginnen met je free bet op de wedstrijd SC Cambuur – Sparta! De enige voorwaarde is dat de quotering minimaal x1.20 moet zijn. 

BetCity free bets voor SC Cambuur vs Sparta: €20,- free bet!

Ook bij BetCity kun je terecht voor een free bet! Let wel op, hij is 20 euro! Wil je dus met meer dan 20 euro spelen, dan ontvang je bij Bet365 een hogere free bet, het zou zonde zijn om gratis geld mis te lopen. 

Verder werkt de free het hetzelfde als bij Bet365, enige verschil, je moet minimaal 20 euro storten om de 20 euro free bet te krijgen. 

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor SC Cambuur vs Sparta Rotterdam

Naast de free bet heeft BetCity ook een andere bonus, de Odd Boost voor nieuwe gebruikers. De Odd Boost kunnen nieuwe gebruikers 1 keer gebruiken. 

Je krijgt dan een  hogere quotering dan andere mensen die dezelfde weddenschap plaatsen. Een voorbeeld: in plaatst van de normale quotering voor Cambuur winst (x2.40) is, is het met de Odd Boost x5.00. 

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Cambuur vs Sparta

Het sport platform dat je misschien kent van de uitslagen, standen en opstelling die je erop vindt, lanceert nu ook een bookmaker, Livescore bet! Het is nog niet officieel gelanceerd, maar je kunt nu al je free bet claimen. 

Zodat je bij de lanceringen direct kan beginnen met een gratis bet (die kan oplopen tot en met 40 euro). De minimale eerste storting is ook maar 1 euro, ideaal!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS