zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSC Cambuur en PEC Zwolle bereiken akkoord over transfer van doelman Mous

SC Cambuur en PEC Zwolle bereiken akkoord over transfer van doelman Mous

Xavier Mous zal komend seizoen definitief deel uitmaken van de selectie van PEC Zwolle. De doelverdediger komt over van SC Cambuur. De transfer hing al langer in de lucht, maar maandag maakte de club uit Leeuwarden het vertrek van de sluitpost wereldkundig via Twitter.

Concurrentie
De 23-jarige doelverdediger plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen waarin tevens een optie werd opgenomen voor één jaar extra. Mous was al eerder tot een akkoord gekomen met zijn nieuwe werkgever, maar de onderhandelingen tussen de twee verenigingen had meer tijd nodig. Eerder wist PEC Zwolle ook al doelman Michael Zetterer aan zich te binden, hij kwam op huurbasis over van Werder Bremen.

Dubbel gevoel
Foeke Booy, technisch manager van SC Cambuur, liet op de officiële Twitter-pagina van de club zijn mening horen ten aanzien van het vertrek van de eerste keeper van de club. ,,Het gevoel is enorm dubbel. We verliezen met de overgang van Xavier natuurlijk een geweldige doelman, die we graag langer bij ons onder de lat hadden zien staan. Aan de andere kant is het een mooie en gegunde stap voor hem en laten we als SC Cambuur nog maar eens zien dat we spelers beter maken en afleveren op een hoger niveau.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD