maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenSC Cambuur-doelman Bertrams na blunder: 'De gifbeker moet kennelijk leeg'

SC Cambuur-doelman Bertrams na blunder: ‘De gifbeker moet kennelijk leeg’

Jesse Bertrams was zichtbaar zwaar teleurgesteld direct na de op eigen veld verloren wedstrijd tegen FC Oss (1-3). Een blunder van de doelman was de inleiding voor de tweede tegentreffer van SC Cambuur waardoor de Brabantse formatie binnen tien minuten spelen al op een 0-2 voorsprong kwam.

Ik kan veel beter
,,Die goal lijkt me duidelijk. Ik sta hier met een k-gevoel. Ik weet wat ik kan, kan veel beter, maar de gifbeker moet kennelijk leeg. Het wil niet en ik weet het niet waar het aan ligt. Het was een dramatische start voor ons. We hebben laten zien wat we kunnen, maar het is te wisselvallig. De druk op mijn schouders? Daar kan ik tegen”, aldus Bertrams tegenover de Leeuwarder Courant.

Staf moet nadenken
De eerste tegentreffer viel de doelman niet aan te rekenen, maar bij de tweede ging hij opzichtig in de fout. Hij schoof de bal in de voeten van Istvan Bakx waarna Fatih Kamaci de daaropvolgende kans wist te benutten (0-2).  Trainer/coach Marinus Dijkhuizen liet na afloop van de wedstrijd in het midden of Bertrams ook komende week het doel van SC Cambuur zal verdedigen. ,,Jesse zag er bij de tweede goal van Oss slecht uit. Hij pakt daarna weer een paar goeie ballen en heeft ook kwaliteiten, maar die 0-2 is een cruciaal moment. We moeten er als staf nog eens over nadenken, maar het is heel wisselend bij hem.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD