dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSargon Gouriye blijft toch bij HHC, Tiemen van Hezel vertrekt vanwege verhuizing

Sargon Gouriye blijft toch bij HHC, Tiemen van Hezel vertrekt vanwege verhuizing

Sargon Gouriye blijft toch bij HHC Hardenberg. De aanvaller heeft zijn contract alsnog verlengd en is voornemens zijn loopbaan af te sluiten op de Boshoek.

Plezier
Tevens gaat hij de trainerscursus TC3 doen en in de jeugdopleiding training geven. Eerder had de vleugelspits nog aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: ,,Na de winterstop ging het weer prima ik had weer plezier en dat straalde ik ook wel uit. Uiteindelijk was er wel belangstelling maar dan moest er ver reizen of een niveau lager gaan”, legt hij uit. “Een paar weken geleden zijn we bij elkaar gekomen en waren we het erover eens dat we gewoon samen verder moesten gaan. Uiteraard ben ik er blij mee, ook omdat ik gewoon weer beter in mijn vel zit. Ik heb nu de juiste balans gevonden om mijn eigen kwaliteiten te gaan benutten”, zegt hij op de clubsite.

4 maanden reizen
Daar tegenover staat dat Tiemen van Hezel zal vertrekken bij HHC vanwege verhuizing naar Amsterdam. Een nieuwe club heeft de middenvelder nog niet. ,,Vanaf juni ga ik vier maanden reizen in Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Daarna zal ik verhuizen naar Amsterdam. Nu is het ideale moment omdat ik sinds dit jaar ben afgestudeerd van mijn master Finance en ik nog geen vaste baan heb. Ik zal de club en vooral de hechte spelersgroep missen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD