dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgSpakenburg onder begeleiding van politie naar huis na duel bij Quick Boys

Spakenburg onder begeleiding van politie naar huis na duel bij Quick Boys

Politieagenten hadden bij het oefenduel Quick Boys Spakenburg geen tijd om te staken. Het was onrustig tijdens het duel en dat ging met name om Vince Gino Dekker. De buitenspeler mocht weg bij de Blauwen omdat ze voor een 5-3-2-systeem opteren. Hij koos voor de Rooien en dat zet, zo blijkt, kwaad bloed bij sommige fans van Spakenburg.

De spelers van Spakenburg bleven aan afloop in de kleedkamer en werden onder begeleding van politie naar het thuiscomplex gebracht.

Of er officieel aangifte is gedaan bij de politie is op dit moment nog niet bevestigd,

De overstap van blauw naar rood is beladen.  Vince Gino Dekker dacht op het moment dat IJsselmeervogels interesse in hem toonde dat het een ‘geintje was’.

Destijds zei hij. ,,Ik speel hem dit seizoen nog twee keer voor de blauwen. Ik krijg veel kritiek van de supporters van Spakenburg. Dat is ook logisch, dat begrijp ik ook. Maar dat geeft ook extra motivatie om het laatste half jaar nog meer gas te geven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD