dinsdag, juli 27, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Samsey over vertrek bij Barendrecht: ‘Gesprekken lieten te lang op zich wachten’

Samsey over vertrek bij Barendrecht: ‘Gesprekken lieten te lang op zich wachten’

Emilio Samsey zal in het nieuwe seizoen niet meer te zien zijn in het shirt van Barendrecht. De verdediger is de zoektocht naar een nieuwe vereniging gestart omdat hij naar zijn zeggen de waardering miste bij zijn huidige club.

- Advertentie -

Gevoelsmens
,,Ik vertrek omdat ik mij niet voldoende gewaardeerd en gerespecteerd voel door de leiding van de club. Vorig seizoen lieten de gesprekken te lang op zich wachten en dat was dit seizoen ook het geval. Ik denk dat een speler van mijn kwaliteiten en staat van dienst met iets meer respect behandeld zou moeten worden. Ik ben een enorm gevoelsmens en had het vorig jaar ook al aangegeven dat ik het niet netjes vond dat ik als een van de laatste spelers was die een gesprek kreeg. Nu dat weer zo was vond ik dat het wat mij betreft voorbij was bij Barendrecht”, aldus Samsey tegenover Voetbal247.

Leuk, maar rommelig
De verdediger kijkt echter met een goed gevoel terug naar het deel uitmaken van de selectie van Barendrecht. ,,Als ik terugkijk op mijn periode bij Barendrecht was dat een leuke, maar toch ook wel rommelige periode. Dit met een leuke groep individuen bij elkaar. Wij zijn er helaas niet in geslaagd om er echt alles uit te halen wat er in zat, dit vooral in mijn eerste seizoen bij de club.”

Tweede Divisie
De zoektocht naar een nieuwe club is in volle gang. ,,Ik hoop nu op een club uit de Tweede Divisie, ik denk dat dit meer mijn niveau is. Een goede club uit de Derde Divisie die de ambitie heeft om te promoveren kan mij ook zeker bellen. Het maakt mij niet zoveel uit welke regio de club speelt, als ik maar lekker kan voetballen.”

,,Tegen Jong Ajax was het stadion voor meer dan driekwart gevuld, dat was fantastisch om mee te maken”

Sparta Rotterdam
Samsey begon met voetballen bij RSV Hion en speelde vervolgens voor Sparta amateurs, Spartaan’20 en Feyenoord. Na deze periode volgde FC Oss, Sparta Rotterdam, Magreb’90 en FC Lienden. Natuurlijk werd met de verdediger even teruggekeken naar zijn mooiste moment tot op heden tijdens zijn voetbalcarrière. ,,Mijn hoogtepunt is zeker mijn eerste thuiswedstrijd voor Sparta Rotterdam tegen Jong Ajax. Twee weken daarvoor mocht ik voor de eerste keer starten in de basis tegen Jong PSV wat toen goed ging. Tegen Jong Ajax was het stadion voor meer dan driekwart gevuld, dat was fantastisch om mee te maken. Ik ben supporter van Feyenoord en dan spelen tegen Ajax is voor mij natuurlijk dan helemaal een prachtig affiche, dan komt echt het beste naar mij boven.”

- Advertentie -
Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..

Steun Voetbal247.nl met een kleine donatie

0
Nog een paar maanden en dan hopen we eindelijk weer ons geliefde topamateurvoetbal als vanouds te kunnen beleven. Zo'n anderhalf jaar moeten we onze geliefde weekendbesteding nu missen. In die tijd hebben we op Voetbal247.nl zo goed en zo kwaad als het gaat je...
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts

Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Waardeer ons met een kleine donatie. Ook in coronatijd proberen wij met extra veel achtergrondverhalen, zoals onze Galerij der Groten, de historische rubriek ‘Terug in de Tijd’, veel interviews en natuurlijk het laatste nieuws toch de topamateurvoetbalbeleving waar we allemaal zo naar smachten levend te houden. We hopen dat je dat waardeert en ons zou willen ondersteunen met een kleine donatie als dank voor onze verhalen en om ons de mogelijkheid te geven om Voetbal247.nl verder uit te breiden.

Meer lezen over de mogelijkheid om een donatie aan ons te doen? Je leest er hier meer over..