Volg ons
Ricardo Samoender Scheveningen

Derde Divisie Zaterdag

Samoender zakt in elkaar tijdens Scheveningen – Huizen

Samoender zakt in elkaar tijdens Scheveningen – Huizen

Ricardo Samoender is tijdens de wedstrijd tussen Scheveningen en Huzien onwel geworden. Hij zakte in elkaar en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Na een eerste onderzoek zijn er volgens Omroep West geen verontrustende feiten geconstateerd aan de hand van een hartfilmpje.

Al vroegtijdig gewisseld

Op Houtrust voelde Samoender zich al niet goed en hij liet zich al halverwege de eerste helft wisselen. In de kleedkamer ging het uiteindelijk toch mis. Onder de douche zakte de verdediger in elkaar en daarop werd er gelijk medische assistentie opgeroepen. Ambulancepersoneel heeft hem onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

Duels uitgespeeld

In het ziekenhuis is er onder meer een hartfilmpje gemaakt en zijn er vooralsnog geen verontrustende feiten naar boven gekomen. De wedstrijd ging overigens ondertussen door. In de rust hoorden allebei de elftallen wat er gebeurd was, maar werd besloten om de wedstrijd uit te spelen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag