dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSamoender zakt in elkaar tijdens Scheveningen - Huizen

Samoender zakt in elkaar tijdens Scheveningen – Huizen

Ricardo Samoender is tijdens de wedstrijd tussen Scheveningen en Huzien onwel geworden. Hij zakte in elkaar en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Na een eerste onderzoek zijn er volgens Omroep West geen verontrustende feiten geconstateerd aan de hand van een hartfilmpje.

Al vroegtijdig gewisseld

Op Houtrust voelde Samoender zich al niet goed en hij liet zich al halverwege de eerste helft wisselen. In de kleedkamer ging het uiteindelijk toch mis. Onder de douche zakte de verdediger in elkaar en daarop werd er gelijk medische assistentie opgeroepen. Ambulancepersoneel heeft hem onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

Duels uitgespeeld

In het ziekenhuis is er onder meer een hartfilmpje gemaakt en zijn er vooralsnog geen verontrustende feiten naar boven gekomen. De wedstrijd ging overigens ondertussen door. In de rust hoorden allebei de elftallen wat er gebeurd was, maar werd besloten om de wedstrijd uit te spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD