Home Competities Eerste Divisie Samenwerking tussen Schenk en Sparta van korte duur

Samenwerking tussen Schenk en Sparta van korte duur

Xandro Schenk poseerde een week geleden nog trots in het shirt van Sparta Rotterdam waar hij even daarvoor een contract had ondertekend. Vrijdag werd de overeenkomst op verzoek van de verdediger echter al weer ontbonden, meldt de club uit de wijk Spangen op de officiële website.

- Advertentie -

Financiële compensatie
Technisch manager Henk van Stee ging op de voornoemde website kort in op de verrassende wending in het verhaal ten aanzien van Schenk. ,,We hadden Xandro graag toegevoegd aan onze selectie. We zijn teleurgesteld dat hij uiteindelijk voor een andere club kiest. Feit blijft echter dat we alleen spelers willen hebben die graag voor Sparta willen voetballen. Daarom heeft Sparta na intensief overleg overeenstemming bereikt over een financiële compensatie, zodat we een streep onder deze zaak kunnen zetten. Beide partijen hebben afgesproken geen verdere mededelingen over de afwikkeling te doen.”

Nieuwe club
Vooralsnog is er geen duidelijkheid over de sportieve toekomst va Schenk. Volgens de geruchten zou FC Twente in de markt zijn voor de verdediger die het voorgaande seizoen zijn wedstrijden speelde voor Go Ahead Eagles.

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES