Volg ons

Hoofdklasse

Samenwerking tussen Achilles Veen en hoofdtrainer Franken per direct beëindigd

Samenwerking tussen Achilles Veen en hoofdtrainer Franken per direct beëindigd

Giovanni Franken is niet langer verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van hoofdklasser Achilles Veen. De twee partijen besloten donderdag de samenwerking per direct stop te zetten, meldt de vereniging op de officiële website.

Bijsterveld
De technische commissie van Achilles Veen, de huidige nummer dertien in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal,  zal nu een zoektocht opzetten om op termijn een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Tot de tijd dat men de geschikte kandidaat gevonden heeft zal Johan Bijsterveld de taken van Franken overnemen. De interim-trainer die tegenwoordig als scout actief is bij de club was in het verleden ook al eens werkzaam als trainer van het eerste elftal van Achilles Veen (van 2012 tot 2016).

Vakinhoudelijk geweldig
Voorzitter van de club Henk Schreuder, die veertien dagen deze functie overnam van Janthijs de Fijter gaf tegenover het Brabants Dagblad kort tekst en uitleg over het vertrek van de trainer. ,,Het is heel jammer, want Giovanni is vakinhoudelijke geweldig. Doodzonde dat we samen dit besluit hebben moeten nemen.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Hoofdklasse