Volg ons
Katwijk ADO Den Haag

TV-Samenvattingen

Samenvattingen: Oefenduels tegen Eredivisionisten

Samenvattingen: Oefenduels tegen Eredivisionisten

De meeste clubs in de Tweede Divisie zijn begonnen aan de oefencampagne richting de start van het nieuwe seizoen. Spakenburg en Katwijk kregen dit weekend bezoek van een club uit de Eredivisie. Dat was ook het geval voor Rijnsburgse Boys, dit seizoen actief in de Derde Divisie.

Spakenburg – FC Utrecht

Spakenburg had pas twee dagen op rij getraind, maar kreeg zaterdag FC Utrecht al op visite. Trainer Hans van de Haar gaf dan ook iedereen speeltijd om geen blessures op te lopen. In de eerste twintig minuten boden de Blauwen goed weerstand, daarna was FC Utrecht bovenliggend. Sebastien Haller scoorde de enige goal voor rust, daarna tilden Rubio Rubin en Nacer Barazite de stand naar 0-3. Overigens speelde Spakenburg de laatste minuten met tien man, omdat Van de Haar woedend was op de wijze waarop het derde doelpunt tot stand was gekomen.

Katwijk – ADO Den Haag

Katwijk werd tegen een warmgedraaid ADO Den Haag al snel teruggedrukt. Op De Krom speelde de Haagse formatie al de vierde oefenwedstrijd en dat was merkbaar. De bezoekers kwamen al na een paar minuten op voorsprong en halverwege was het via Edouard Duplan (2) en Ruben Schaken 0-3. Gervane Kastaneer en Hector Hevel maakten er uiteindelijk zelfs 0-5 van.

Rijnsburgse Boys – Feyenoord

Derde Divisionist Rijnsburgse Boys zorgde voor de meest opvallende wedstrijd. Feyenoord was op De Middelmors uiteindelijk met 1-5 te sterk, maar dat vertelde totaal niet het verhaal. Marc Magan opende voor rust de score voor Rijnsburg en deze stand bleef tot bijna een uur spelen op de borden staan. Daarna wist Feyenoord alsnog weg te lopen door goals van Elia, Vilhena (2), Jorgensen en Toornsta.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen