Volg ons

Derde Divisie

SAMENVATTINGEN | Derde Divisie: de beelden van speelronde 15

SAMENVATTINGEN | Derde Divisie: de beelden van speelronde 15

Ondanks het soms gure weer gingen alle wedstrijden van speelronde 15 ‘gewoon’ door. Noordwijk werd de winnaar van het weekend door het verrassende puntenverlies van Quick Boys bij De Dijk. DVS’33 sluipt langzaam weer naar de bovenste plaatsen. Spektakel was er op sportpark Denoek bij Hoek – Achilles’29. Bekijk de beschikbare samenvattingen hieronder:

DVS’33 – SteDoCo (DVS’33 TV)

De Dijk – Quick Boys (Omroep West)

FC Lisse – ASWH (FC Lisse TV)

Jong FC Groningen – Harkemase Boys (Harkemase Boys TV)

ONS Sneek – Noordwijk (Podium TV)

Hoek – Achilles ’29 (Omroep Zeeland)

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie