Volg ons

Derde Divisie

Sam Willemse verlaat FC Lisse voor Almere City FC

Sam Willemse verlaat FC Lisse voor Almere City FC

Sam Willemse verlaat komende zomer FC Lisse voor Almere City. Bij de Almeerse club gaat de 20-jarige vleugelverdediger in eerste instantie uitkomen in het Onder 21-team.

Volgens belangenbehartiger Stefano van Delden waren meerdere profclubs geïnteresseerd in de verdediger, die voornamelijk zijn minuten maakte in het tweede elftal van Lisse. Willemse speelde pas een jaar bij FC Lisse, waar hij neerstreek nadat hij bij Koninklijke HFC weinig aan spelen toe zou komen. De geboren Haarlemmer koos voor een overstap naar de Bollenstreek, waar hij in de Derde Divisie een niveau lager kwam te spelen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie