donderdag, oktober 28, 2021
HomeClubsBVV BarendrechtSalem neemt per direct afscheid van Barendrecht

Salem neemt per direct afscheid van Barendrecht

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Barendrecht kan in het seizoen 2021/2022 geen beroep meer doen op Ramy Salem. De buitenspeler heeft de technische leiding van de vereniging aangegeven dat hij zijn werk niet meer kon combineren met het spelen en trainen bij het eerste elftal. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van Barendrecht.

Op de website van Barendrecht gaf de 27-jarige Salem tekst en uitleg over zijn gemaakte keuze. ,,Door de tijd die ik kwijt ben aan mijn werk kan ik niet meer de volle 100% aan voetbal geven, terwijl ik vind dat je dat als speler wel moet doen voor je team en je club. Na lang overwegen en vele gesprekken met familie en vrienden heb ik besloten om me volledig te gaan focussen op mijn carrière. Dat betekent tot mijn spijt dat ik het voetbal en Barendrecht in het bijzonder moet gaan missen”, aldus de buitenspeler.

Salem arriveerde in de zomer van 2016 bij Barendrecht. Hij maakte destijds de overstap van Sparta Rotterdam.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS