Volg ons

Eerste Divisie

Salden houdt hoop op play-offs met FC Volendam

Salden houdt hoop op play-offs met FC Volendam

FC Volendam moet vrezen dat het haar doelstelling om de play-offs te bereiken niet gaat halen. Het Andere Oranje staat met nog twee duels te spelen bedraagt de achterstand van Volendam drie punten op Almere City FC, dat de laatste plek voor play-offs lijkt te bezetten.

Coach Misha Salden wil tegenover RTV NH nog niet wanhopen: ,,In de Jupiler League kan alles”, zegt hij. ,,Het zijn nog twee wedstrijden en dus nog zes punten. In deze competitie speelt de ene ploeg de andere echt niet zomaar van het matje.” Toch is het programma van Volendam, met een wedstrijd tegen Jong Ajax, lastiger dan het treffen van de Almeerders tegen FC Eindhoven.

FC Volendam sneed zichzelf lelijk in de vingers door vrijdagavond van RKC te verliezen: ,,De eerste helft vanavond was slecht. In de tweede laten we na af te drukken. Als we er drie maken, zegt iedereen dat we dat hebben afgedwongen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie