zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRVVH raakt alsnog twee basisspelers kwijt

RVVH raakt alsnog twee basisspelers kwijt

RVVH heeft naast de degradatie uit de Topklasse Zaterdag nog een domper te verwerken. Twee spelers die in een eerder stadium hadden aangegeven in Ridderkerk te blijven zullen toch naar een andere club vertrekken. Het gaat om Rensy Barradas en Jordey van Dam. Ze verkassen naar Scheveningen en SteDoCo.

Geen aderlating

“Wij dachten dat we een toezegging van ze hadden gehad”, laat voorzitter Mario Papavione weten aan RVVH TV. “Om voor hun moverende redenen hebben ze daar vanaf gezien. Het is een aderlating als we op dit niveau waren blijven spelen. Ik zie het niet als een aderlating richting komend seizoen in de Hoofdklasse. We zullen wel op zoek moeten naar vervangers en het lastige is dat we dit pas begin mei weten.”

Scheveningen en SteDoCo

De 25-jarige Barradas was met name in de eerste maanden van het seizoen een openbaring bij RVVH. De linksbenige aanvaller paste uitstekend in het spelsysteem van de Ridderkerkse ploeg en scoorde acht keer. Hij kwam eerder uit voor Vitesse Delft en kiest nu dus voor Scheveningen. De eveneens 25-jarige Van Dam scoorde uiteindelijk ook vijf keer en kwam al eerder uit voor onder meer ASWH en Nieuwenhoorn. Hij moet nog afwachten op welk niveau hij zal gaan spelen met SteDoCo, want de ploeg uit Hoornaar is nog in gevecht met FC Lisse om de nacompetitie te ontlopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD