maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRuzie in staf en benaderen fysio reden breuk AFC en Logchies

Ruzie in staf en benaderen fysio reden breuk AFC en Logchies

Bart Logchies vertrok eerder dee week bij AFC, waarbij in de verklaring van de club duidelijk werd dat er verschillen van inzicht waren ontstaan. Het blijkt vooral niet te hebben geboterd binnen de technische staf. Toen Logchies zelf een nieuwe fysiotherapeut benaderde was voor de clubleiding de maat vol. Dit schrijft De Telegraaf.

Ruzie in de staf

Bronnen melden aan de krant dat het niet boterde tussen Logchies en zijn staf, hij zou met name niet op één lijn liggen met assistent Said Moumane. De clubleiding was daarnaast verbolgen dat de trainer zijn eigen koers vaarde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In zijn ogen was een fysiotherapeut nodig, omdat er in de Tweede Divisie van een andere opzet sprake is. Voorzitter Ad Westerhof en voorzitter Bob Duis van de technische commissie erkennen dat er problemen waren binnen de staf. Westerhof houdt de uiteindelijke breuk echter op een verschil van visie. “Bart zag het anders. Een trainer krijgt bij ons te maken met een spelersgroep en staf die wij samenstellen. Daar moet hij het mee doen, de trainer blijft een passant.”

Niet volgens de afspraak

Logchies verblijft momenteel nog op Griekenland voor zijn vakantie en is verbolgen. “Dat Westerhof en Duis toelichting geven, is niet volgens de afspraak. Hun verhaal deel ik niet. Zelf zeg ik er inhoudelijk niets over, ik houd me wél netjes aan de afspraak die ik heb met AFC.” Aanvoerder Magid Jansen wilde ik de krant niet reageren op de breuk. Namen van opvolgers zongen al rond op Goed Genoeg, maar AFC heeft razendsnel geschakeld. Ton Du Chatinier is namelijk aangesteld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD