maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieRuud Kaiser vertrekt ondanks doorlopend contract bij Dongen

Ruud Kaiser vertrekt ondanks doorlopend contract bij Dongen

Dongen en Ruud Kaiser gaan toch uit elkaar. In een eerder stadium waren de nummer tien van de Derde Divisie Zondag en de trainer overeengekomen om komend seizoen met elkaar door te gaan, maar de Brabantse club is teruggekomen op dat besluit, melden zij op de clubwebsite.

,,Na uitvoerig overleg binnen de Technische Commissie van Dongen blijkt er onvoldoende draagvlak te zijn om volgend seizoen op dezelfde voet door te gaan,” onderbouwt de club zijn beslissing. Kaiser was bezig aan zijn eerste seizoen bij Dongen. Hij kwam over van JVC Cuijk, waarmee hij de finale van de nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie haalde.

Onrust
De beslissing van Dongen valt in een week, waarin bekend werd dat er sowieso wat onrust is. Het succeselftal van 2016, waarin veel eigen jongens actief waren, valt steeds meer uiteen en omdat de stap vanuit de jeugd naar de Derde Divisie (te) groot is voor de jeugd en Dongen over te weinig financiele armslag beschikt om kwalitatief hoogwaardige vervangers naar sportpark De Biezen te halen, dreigt de club pas op de plaats moeten te maken na een succesvolle periode, waarin na de titel van 2016 tweemaal de top 4 van Derde Divisie werd gehaald.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD