Volg ons

Eerste Divisie

Ruud Brood ontslagen bij NAC

Ruud Brood ontslagen bij NAC

De matige prestaties van NAC hebben uiteindelijk tot twee slachtoffers geleid; Ruud Brood en Regilio Vrede zijn door het bestuur ontslagen. Assistent trainer Willem Weijs neemt tijdelijk de honneurs waar. 

De eerste periode werd nog binnen gesleepd door de Bredase degradant, maar het spel was toen al ondermaats. Met hangen en wurgen en meermaals een Houdini-achtige ontsnapping in de slotseconden (Jong-AZ, FC Dordrecht) werd het slechte spel nog gemaskeerd. Na die 1e periode werden er ook weinig resultaten geboekt en kwam het beroerde spel nog meer in het zicht. Het veelvuldig wisselen, het wijzigen van systemen, spelers en opstelling gaf al aan dat Ruud Brood zoekende was. Tot de winterstop was hij bezig om zijn ideale 11 te vinden, een zoektocht waaraan nu een eind komt.

In zijn kielzog vertrekt ook assistent Regilio Vrede die door Brood zelf was meegebracht. Het was een publiek geheim dat Brood niet de eerste keus was van technisch directeur Tom van den Abbeele, die in de zomer nog Fred Grim probeerde te strikken. Nu mag diezelfde van den Abbeele op zoek naar een opvolger, Willem Weijs neemt tijdelijk de taken over.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie