dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'Ruud Brood en Roy Hendriksen genoemd bij RKC'

‘Ruud Brood en Roy Hendriksen genoemd bij RKC’

Ruud Brood en Roy Hendriksen worden genoemd als mogelijke kandidaten om aan de slag te gaan bij RKC Waalwijk. De Brabantse club is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe coach.

Brood kreeg onlangs van PSV te horen dat er voor hem geen plek meer is als assistent-trainer. Hendriksen, genoemd door Tjerkstra Media Clubwatcher, vertrok op zijn beurt bij Helmond Sport. Tegenover het Brabants Dagblad stelt RKC-directeur Frank van Mosselveld over de kandidatuur van Brood: ,,Als hij er zelf voor open staat en als we geen akkoord bereiken met de kandidaat waar we nu mee in gesprek zijn.”

Brood was tussen 2008 en 2012 al trainer van RKC. Volgens de krant is de club op zoek naar een coach die langere tijd in Waalwijk wil werken, onder meer vanwege de grote plannen van hoofdsponsor Mandemakers, die eerst het stadion omtoveren tot een van de modernste van de Eerste Divisie en daarna de ploeg verder wil uitbouwen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD