zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Rutger Etten verruilt Cambuur voor HHC Hardenberg

Rutger Etten verruilt Cambuur voor HHC Hardenberg

Rutger Etten sluit per direct aan bij selectie van HHC Hardenberg. De 21-jarige middenvelder komt over van Cambuur Leeuwarden en gaat zich focussen op zijn maatschappelijke carrière.

- Advertentie -

Etten kan volgens HHC naast het middenveld bespelen ook op de vleugels uit de voeten. ,,Ik heb aangegeven dat ik graag wil spelen. Ik ben iemand die zich wil ontwikkelen. Als dat niet bij Cambuur kan, dan doe ik dat graag een stap lager. Ik heb een heel goed gevoel bij HHC Hardenberg en er heel erg veel zin in. Ik wil mij graag laten zien”, stelt de Assenaar op de clubsite.

De spelmaker speelde eerder in de jeugd van ACV en FC Groningen. HHC liet deze winterstop Saber Hendriks en Menno Heerkes per direct vertrekken. Beiden maken het seizoen af bij hoofdklasser Hoogeveen.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES