zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRuperty leidt Vitesse – DVS ’33, van der Eyk scheidsrechter bij Ajax...

Ruperty leidt Vitesse – DVS ’33, van der Eyk scheidsrechter bij Ajax – Excelsior Maassluis

De KNVB heeft de scheidsrechters aangesteld voor de achtste finales van de KNVB Beker, welke komende week gaan worden gespeeld. In het deelnemersveld van 16 clubs bevinden zich nog twee amateurteams, t.w. tweede divisionist Excelsior Maassluis en Derde Divisionist DVS ’33. Beide clubs gaan naar een topteam uit de ere divisie. DVS ’33 speelt op dinsdag 18 januari in het Gelredome tegen Vitesse en Excelsior Maassluis op donderdag 20 januari in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax.

De KNVB heeft ondertussen de arbitrage voor deze duels vastgesteld. Bij Vitesse – DVS ’33 is de leiding in handen van Clay Ruperty. Hij wordt geassisteerd door de linesmen van Kampen en van Marrewijk. Vierde official is Hensgens.

Bij Ajax – Excelsior Maassluis is de leiding in handen van Sander van der Eijk. Hij wordt geassisteerd door de heren Polman en Ribbink, vierde man hier is Erwin Blank.

Vitesse – DVS ’33 vangt aan om 20.00 uur, Ajax – Excelsior Maassluis om 21.00 uur. Beide wedstrijden worden live door ESPN uitgezonden.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD