woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRuiten ingegooid bij Jongeneelen na derby

Ruiten ingegooid bij Jongeneelen na derby

De derby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys leverde een historische 7-1-uitslag op voor de Uien. De dreun is in Katwijk duidelijk nog amper verwerkt, want het was vannacht onrustig. Zo was het huis van Jeffrey Jongeneelen, wonend in Katwijk en spelend voor Rijnsburgse Boys, doelwit.

Steen door de ruit

Vannacht is er rond één uur een steen door de ruit van het huis van de aanvaller gegooid, nadat er tijdens het duel al regelmatig spreekkoren naar zijn hoofd kreeg. De vrouw van Jongeneelen laat via Facebook weten wat er gebeurde. De auto stond op de hoek en hij is met zn vestje naar ons huis gerend. In een huis waar een gezinnetje ligt te slapen, een kind van 1 jaar oud. Beetje rivaliteit is prima, maar dit gaat te ver. Dat jullie IQ niet veel meer is dan dat van een steen wisten we, maar dat jullie je zo laten meeslepen door een voetbalwedstrijdje, triest hoor.”

Historische dreun

De 7-1-nederlaag was voor Quick Boys in de derby een historische dreun. De promovendus begon met torenhoge verwachtingen aan het seizoen, want een plaats in de top vijf was de doelstelling. Inmiddels is duidelijk dat dit veel te hoog gegrepen is, want de Katwijkse club staat voorlopig maar één punt boven de degradatieplaatsen. In de slotfase waren er al witte zakdoekjes zichtbaar voor trainer Jan Zoutman.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD