Volg ons

AFC

Ruime zege voor AFC tegen De Treffers, Koninklijke HFC pakt drie punten tegen Jong Vitesse

Ruime zege voor AFC tegen De Treffers, Koninklijke HFC pakt drie punten tegen Jong Vitesse

AFC leek zondaggmiddag op weg naar puntenverlies tegen De Treffers. De Amsterdamse formatie keek na 68 minuten spelen nog tegen een achterstand aan, maar wist deze vervolgens om te buigen naar een fraaie 4-1 zege. Jong Vitesse ging in Arnhem onderuit tegen de Koninklijke HFC (0-1).  

AFC – De Treffers
Gepruts achterin bij de Amsterdammers was de inleiding voor de eerste treffer van de middag. Coen Maertzdorf wist te profiteren en plaatste de 0-1 op het scorebord. In de 69ste minuut kwam AFC naast De Treffers. Uit een lastige hoek was het Raily Ignacio die raak kopte (1-1). Twee minuten later was het weer raak. Een mislukte voorzet van Derre Kwee belandde in het doel van de tegenstander waardoor de 2-1 op het scorebord stond. De Treffers was het vervolgens kwijt en even laer was het Ignacio die zijn tweede en de derde voor AFC aan liet tekenen (3-1). De eindstand werd bepaald door Fouad Belarbi (4-1). Het schot van Ignacio werd nog gekeerd door doelman Kornelis, maar de rebound was voor Belarbi. Opvallend was tevens de rode kaart voor keeperstrainer Dennis Gentenaar van AFC, vanwege het duwen van de grensrechter.

Jong Vitesse – Koninklijke HFC
De gasten kwamen na zestien minuten spelen op het Sportcentrum Papendal op voorsprong. Doelpuntenmaker was Floris van der Linden (0-1). Deze treffer bleek de beslissende te zijn van de middag.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over AFC