vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlClubsAFCRuime zege voor AFC tegen De Treffers, Koninklijke HFC pakt drie punten...

Ruime zege voor AFC tegen De Treffers, Koninklijke HFC pakt drie punten tegen Jong Vitesse

AFC leek zondaggmiddag op weg naar puntenverlies tegen De Treffers. De Amsterdamse formatie keek na 68 minuten spelen nog tegen een achterstand aan, maar wist deze vervolgens om te buigen naar een fraaie 4-1 zege. Jong Vitesse ging in Arnhem onderuit tegen de Koninklijke HFC (0-1).  

AFC – De Treffers
Gepruts achterin bij de Amsterdammers was de inleiding voor de eerste treffer van de middag. Coen Maertzdorf wist te profiteren en plaatste de 0-1 op het scorebord. In de 69ste minuut kwam AFC naast De Treffers. Uit een lastige hoek was het Raily Ignacio die raak kopte (1-1). Twee minuten later was het weer raak. Een mislukte voorzet van Derre Kwee belandde in het doel van de tegenstander waardoor de 2-1 op het scorebord stond. De Treffers was het vervolgens kwijt en even laer was het Ignacio die zijn tweede en de derde voor AFC aan liet tekenen (3-1). De eindstand werd bepaald door Fouad Belarbi (4-1). Het schot van Ignacio werd nog gekeerd door doelman Kornelis, maar de rebound was voor Belarbi. Opvallend was tevens de rode kaart voor keeperstrainer Dennis Gentenaar van AFC, vanwege het duwen van de grensrechter.

Jong Vitesse – Koninklijke HFC
De gasten kwamen na zestien minuten spelen op het Sportcentrum Papendal op voorsprong. Doelpuntenmaker was Floris van der Linden (0-1). Deze treffer bleek de beslissende te zijn van de middag.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD