Volg ons
Juriën Gaari Curacao Kozakken Boys

Derde Divisie Zaterdag

Ruime zege Curaçao met drie Divisie-spelers in de basis

Ruime zege Curaçao met drie Divisie-spelers in de basis

Curaçao heeft vannacht goede zaken gedaan zich te plaatsen voor de Caribbean Cup. Antigua & Barbuda werd met 3-0 aan de kant gezet. Drie spelers uit de Tweede Divisie en Derde Divisie maakten deel uit van de selectie en ze speelden ook nog eens de volle negentig minuten.

Vogel en Kozakken

De defensie bestond voor Vitesse-goalie Eloy Room uit onder meer Shanon Carmelia van IJsselmeervogels en Kozakken Boys-verdediger Quintin Jakoba. Hij vormde het centrum samen met Leandro Bacuna. De prof van Aston Villa maakte ook de openingsgoal, Rangelo Janga en Gino van Kessel zorgden voor de andere twee treffers. Op het middenveld was een basisplaats ingeruimd door bondscoach Remco Bicentini voor Kozak Juriën Gaari.

Jagen op plaatsing voor Gold Cup

Het drietal zal dit weekend ontbreken tijdens de wedstrijden van Kozakken Boys en IJsselmeervogels tegen De Treffers en Jong Almere City. Komende woensdag is namelijk het tweede duel tegen Puerto Rico. Dit zijn wedstrijden uit de derde voorronde en de groepswinst is goed voor plaatsing voor de Caribbean Cup. Dit is vervolgens weer een kwalificatietoernooi voor de Gold Cup, de Noord- en Midden Amerikaanse variant van het Europees kampioenschap. Mocht Curaçao tweede worden in de poule, dan volgt nog een play-off.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag