Volg ons
Bert Ruijsch trainer UDI'19

Derde Divisie Zondag

Ruijsch na zeperd: “Onze tekortkomingen kwamen bloot te liggen”

Ruijsch na zeperd: “Onze tekortkomingen kwamen bloot te liggen”

UDI’19 heeft een slecht weekend achter de rug. Het verloor zondag met 6-0 van Jong De Graafschap. De beloften waren veel te sterk voor de Brabanders. Volgens trainer Bert Ruisch werden de tekortkomingen van zijn ploeg bloot gelegd door Jong De Graafschap.

Tactische omzetting pakt verkeerd uit

In de eerste helft lukte het De Graafschap twee keer om te scoren. Ruijsch wist dat er iets moest gebeuren, om met een goed resultaat te vertrekken uit Varsseveld. De oefenmeester voerde daarom een paar wissels door, maar die pakten niet goed uit. “Ik besloot de twee vleugelverdedigers te wisselen voor een extra middenvelder en aanvaller”, blikte Ruijsch terug met het Udens Weekblad. “We gingen dus met een drietal achterop spelen. Aanvankelijk kregen we De Graafschap nog een beetje onder druk maar toen het 3-0 werd was het gedaan. Vervolgens zie je onze tekortkomingen aan het licht komen. We kregen het zeer zwaar.”

Bekijk hier het complete interview met UDI’19-trainer Bert Ruijsch:

 

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag