maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagRuijsch na zeperd: "Onze tekortkomingen kwamen bloot te liggen"

Ruijsch na zeperd: “Onze tekortkomingen kwamen bloot te liggen”

UDI’19 heeft een slecht weekend achter de rug. Het verloor zondag met 6-0 van Jong De Graafschap. De beloften waren veel te sterk voor de Brabanders. Volgens trainer Bert Ruisch werden de tekortkomingen van zijn ploeg bloot gelegd door Jong De Graafschap.

Tactische omzetting pakt verkeerd uit

In de eerste helft lukte het De Graafschap twee keer om te scoren. Ruijsch wist dat er iets moest gebeuren, om met een goed resultaat te vertrekken uit Varsseveld. De oefenmeester voerde daarom een paar wissels door, maar die pakten niet goed uit. “Ik besloot de twee vleugelverdedigers te wisselen voor een extra middenvelder en aanvaller”, blikte Ruijsch terug met het Udens Weekblad. “We gingen dus met een drietal achterop spelen. Aanvankelijk kregen we De Graafschap nog een beetje onder druk maar toen het 3-0 werd was het gedaan. Vervolgens zie je onze tekortkomingen aan het licht komen. We kregen het zeer zwaar.”

Bekijk hier het complete interview met UDI’19-trainer Bert Ruijsch:

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD