Volg ons
Bert Ruijsch trainer UDI'19

Eerste Divisie

Ruijsch volgt Vloet op bij FC Den Bosch

Ruijsch volgt Vloet op bij FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft in Bert Ruijsch een nieuwe manager voetbalzaken gevonden. Hij volgt Wiljan Vloet op, die onlangs te kennen gaf op te stappen vanwege een gebrek aan perspectief en mogelijkheden bij de Brabantse club.

Assistent
Ruijsch was eerder al assistent-trainer bij FC Den Bosch tussen 1995 en 2000. De afgelopen jaren was hij hoofdtrainer bij verschillende clubs, waaronder zeer succesvol bij Gemert: ,,Ik heb zin om weer aan de slag te gaan bij FC Den Bosch. Na jaren op het trainingsveld te hebben gestaan is dit een mooie nieuwe stap voor mij die perfect aansluit bij mijn loopbaan. Ik kijk er naar uit om de spelers en staf goed te leren kennen en zo toe te werken naar een succesvol nieuw voetbalseizoen”, stelt Ruijsch op de clubsite.

Juiste persoon
Directeur Paul van der Kraan is blij met de nieuwe manager voetbalzaken: ,,We zijn ervan overtuigd dat Bert de juiste persoon is voor deze functie is. Hij is een bekende van de club, heeft een groot spelersnetwerk en kan de voetbalvisie van FC Den Bosch goed bewaken. We kijken er dan ook naar uit om aan de slag te gaan.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie