donderdag, september 23, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieRuben Schaken stopt per direct bij HBS

Ruben Schaken stopt per direct bij HBS

Ruben Schaken stopt per direct bij HBS. De oud-international heeft dat besloten na een evaluatiegesprek met de clubleiding, weet het AD.

,,In augustus heb ik bewust voor een half jaar getekend. Ik ga na de winterstop beginnen met de UEFA B-cursus. Dat kost veel tijd. Nog een half seizoen doorvoetballen bij HBS past niet meer in mijn schema. Daarbij komt dat de resultaten in de eerste seizoenshelft tegenvielen en ik niet heb kunnen brengen wat van mij mag worden verwacht”, motiveert de 36-jarige aanvaller het besluit.

Waar Schaken vorig seizoen van grote waarde was, is zijn rol dit seizoen wat minder dominant bij de Haagse formatie. Dat was mede te wijten aan het late moment waarop hij instroomde in de voorbereiding: ,,Het duurde lang voordat de club intern zover was om mij te kunnen financieren. (..) Daar kwam bij dat de speelstijl was veranderd en, met alle respect voor de huidige spelersgroep, in kwaliteit is HBS er zeker niet op vooruitgegaan. Let wel, dit is geen verwijt naar de club. Het is slechts een constatering. Ik denk wel dat als HBS structureel in de derde divisie wil voetballen, er moet worden geïnvesteerd”, besluit hij tegenover de krant.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD