dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkRuben Doesburg blij met overstap van ADO'20 naar Katwijk

Ruben Doesburg blij met overstap van ADO’20 naar Katwijk

Katwijk kan wel wat aanvallende creativiteit gebruiken en heeft de 24-jarige Ruben Doesburg van ADO’20 vastgelegd. Hij tekent voor een seizoen bij de club.

Doesburg is de zoon van ex-prof Michel Doesburg, die nu als scout werkt voor Ajax. Ruben scoorde dit seizoen acht goals en leverde zes assists voor de Heemskerkers, die koploper zijn in de Derde Divisie Zondag zijn.

Trainer Roy van der Mije haalt daar het beste uit zijn selectie. Doesburg was tot voor kort nog een simpele verdediger maar Van der Mije zag een aanvaller in hem en wekelijks behoort de buitenspeler tot de uitblinkers.

 

 

,,Ik ben heel blij dat ik de de stap naar VV Katwijk kan maken, ondanks dat ik het enorm naar mijn zin heb bij ADO’20. Tijdens de gesprekken bleek dat VV Katwijk mij zeer uitgebreid gescout heeft en een duidelijk plan met mij heeft. Kijkende naar het totaalplaatje hoefde ik niet lang na te denken om deze overstap te gaan maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD