woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRTV Katwijk opent met Tweede en Derde Divisie-show

RTV Katwijk opent met Tweede en Derde Divisie-show

RTV Katwijk heeft vrijdagavond de jaarlijkse show op de vooravond van de start van het nieuwe seizoen. Was dat de afgelopen jaren gericht op de Topklasse en de Hoofdklasse, nu is het vizier gericht op de Tweede en Derde Divisie.

Een nieuwe tweeling in het voetballandschap. Met een mix van zaterdag- en zondagclubs, aangevuld met beloftenteams wordt de nieuwe voetbalpiramide officieel gedoopt. Een historische gebeurtenis omdat de komst van een nieuwe laag in de voetbalpiramide de afstand tussen het prof- en amateurvoetbal verkleint. Alle reden voor RTV Katwijk om vrijdagavond vanaf 19:00 uur uitgebreid stil te staan bij de start van de nieuwe voetbalcompetitie. In een speciale radio- en tv uitzending schuift een parade aan hoofdtrainers aan tafel bij presentator Jaap Kloos. Het decor wordt gevormd door het sponsorhome van derde divisionist FC Rijnvogels. De tafelbezetting is als volgt:

19:00 uur (Derde Divisie)

Jan Zoutman (Quick Boys), Hein van Heek (FC Rijnvogels), Pieter Mulders (Rijnsburgse Boys) en John Blok (Scheveningen)

20:00 uur (Tweede Divisie):

Dick Schreuder (Katwijk), Adrie Poldervaart (Barendrecht), Wilfred van Leeuwen (VVSB) en Jeroen Rijsdijk (Excelsior Maassluis)

Voetballiefhebbers in en buiten de gemeente Katwijk hoeven niks te missen van deze spetterende seizoensopening. Deze speciale show is namelijk ook online te beluisteren via de website van RTV Katwijk. Wil je meekijken? Dat kan via de livestream:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD