maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste Divisie'Royston Drenthe traint mee bij FC Volendam'

‘Royston Drenthe traint mee bij FC Volendam’

Royston Drenthe traint mee met FC Volendam. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde PéSide. Het is niet duidelijk hoe lang de oud-speler van Feyenoord en Real Madrid mee blijft trainen met de selectie van coach Misha Salden en in hoeverre een contract tot de mogelijkheden behoort.

Drenthe beëindigde in 2017 zijn profcarrière, die in het slob was geraakt na zijn vertrek uit Madrid. De Rotterdamse aanvallende back versleet na de Spaanse grootmacht nog tal van clubs, maar zelden met succes. In 2018 kreeg Drenthe spijt van zijn beslissing om zijn loopbaan al op 29-jarige leeftijd te beëindigen en ging hij weer intensief aan zijn fitheid werken met het oog op een eventuele comeback. Mogelijk dat FC Volendam hem die biedt. Vorig jaar speelde Drenthe al enige tijd voor tweedeklasser XerxesDZB. Onlangs speelde hij ook mee met de Suriprofs tegen Fortuna Sittard.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD