Volg ons

Tweede Divisie

Royston Drenthe schittert in hitserie Mocro Maffia

Royston Drenthe schittert in hitserie Mocro Maffia

Hij deed er enkele weken geleden nog geheimzinnig over, maar Royston Drenthe blijkt zijn acteerdebuut te hebben gemaakt in de hitserie Mocro Maffia. Het tweede seizoen van de online misdaadserie is sinds kort te zien bij Videoland.

Het eerste seizoen van Mocro Maffia, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver, kreeg lyrische recensies. De serie wordt onder meer geprezen vanwege het lef om tot dusverre onbekende acteurs te laten schitteren in grote rollen.

In de nieuwe serie is dus ook de huidig speler van Kozakken Boys te zien. Eerder speelde Drenthe al in een commercial van TOTO en werkte hij aan een carrière als muzikant in de rapscène.

Dit bericht bekijken op Instagram

#sneakpeak 00:00 laatste aflevering 👀🎬 @videolandonline #MM2 #kijkmaarwatjedoet als je niet ready bent kan je om 23:00 gaan slapen !

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Een bericht gedeeld door Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) op


.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie