zondag, oktober 17, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagRoy van der Mije passeert keeper Haggerty en wint met ADO’20

Roy van der Mije passeert keeper Haggerty en wint met ADO’20

Roy van der Mije zorgt in de twee maanden dat hij voor de groep staat bij ADO’20 wel voor wat veranderingen. Eerst gooide hij het vertrouwde 4-3-3-syteem overboord om over te stappen op 5-3-2. Het nieuwe systeem zou beter bij de kwaliteiten van de spelers passen. ,,We hebben meer lopende spelers dan voetballers die er al staan’’, zei Van der Mije destijds.

De kleine keeper Björn Haggerty stond zondag bij Blauw Geel’38 niet onder de lat. Hij speelde dit seizoen alles, maar de trainer gaf Nick Boom speeltijd in Brabant. Boom hield de nul en zag zijn ploeg de tweede zege van het seizoen pakken.

In Brabant bleek het 5-3-2-ssyteem lastig te bespelen voor de thuisploeg, Daan Boerlage scoorde de 0-1. Twintig minuten na de rust schoot Raymond de Waard de Heemskerkers in veilige haven. Woensdag wacht ADO ’20 de bekerkraker tegen Koninklijke HFC. Van der Mije heeft een verleden als speler bij HFC en speelde net als HFC-trainer Tamerus voor Heracles Almelo. Het duel begint woensdag om 20.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD