maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20Roy van der Mije haalt trio nieuwe spelers naar ADO’20, aanvoerder van...

Roy van der Mije haalt trio nieuwe spelers naar ADO’20, aanvoerder van De Dijk komt

Op het transferfront was het maanden stil bij de Heemskerkers. Maar trainer Roy van der Mije en zijn technische commissie hebben niet stilgezeten en presenteren drie aanwinsten.

Hjalmar Oomens, 23 jaar

Oomens komt van De Dijk en is een middenvelder/verdediger. Bij FC Purmerend begonnen, op zijn achste naar HFC Haarlem en, na het faillissement, de opstap naar de jeugd van FC Volendam, waar mede door blessureleed na vijf jaar geen plaats meer voor hem was. Oomens werd toen gevraagd door AFC JO19-1,  ging daarna over naar de Amsterdamse hoofdselectie, maar maakte in 2019 de overstap naar De Dijk, waar hij nu als aanvoerder zijn wedstrijden speelt .

Nick Plomper, 22 jaar

Deze keeper komt over van Kolping Boys. Plomper is begonnen bij Kolping Boys, daarna AZ-jeugd, Ajax-jeugd, waar hij in 2016 met teamgenoten als Noussair Mazraoui, Carel Eiting, Dani de Wit, Abdelhak Nouri en Kaj Sierhuis met Ajax A1 kampioen werd. Daarna overgang naar FC Groningen, Telstar en momenteel terug waar hij ooit begon: Kolping Boys.

 

Feyo Glim, 25 jaar

Komt van Ter Leede, woont in Haarlem en is een middenvelder. Hij kwam via de jeugdopleiding van KHFC terecht bij HFC Haarlem en via de jeugd van AZ bij Jong NAC. Kreeg in Breda te weinig speelminuten en keerde daarom terug in Haarlem bij KHFC. Via De Dijk en Ter Leede komt hij volgend seizoen op sportpark De Vlotter in actie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD