dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsFC 's GravenzandeRoy van Beek komt s-Gravanzande versterken

Roy van Beek komt s-Gravanzande versterken

Voor het komend seizoen heeft ’s-Gravanzande zich weten te versterken met de komst van de 21-jarige Roy van Beek, momenteel nog uitkomend voor de zaterdagtak van Westlandia. Roy speelde tot zijn 16e jaar bij Westlandia, viel op bij de scouts van het Rotterdamse Sparta, haalde daar zelfs enkele wedstrijden Jong Sparta maar vanwege studieredenen keerde hij terug naar Westlandia, waar hij drie seizoenen voor de zondagtak uitkwam in de 3e Divisie. Het genoeg hebben van het spelen op zondag deed hem overstappen naar de zaterdagtak van Westlandia.

Maar de ambitie om weer te gaan spelen op een hoger niveau kwam toch weer boven drijven en om dat te realiseren koos hij voor een overstap naar Hoofdklasser ’s-Gravanzande. Van Beek is inzetbaar op verschillende posities op zowel middenveld als in de aanval. Bij ’s Gravanzande  is men blij met de komst van Roy zo is te lezen op hun website.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD