woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRoy Castien gaat bij Koninklijke HFC met broer spelen

Roy Castien gaat bij Koninklijke HFC met broer spelen

Roy Castien heeft ADO Den Haag achter zich gelaten en is teruggekeerd bij Koninklijke HFC. De middenvelder komt bij de tweede divisionist bij zijn broer in het team en dat was voor hem één van de redenen om weer in Haarlem te gaan voetballen. Voor zijn vertrek naar ADO Den Haag stond Castien immers ook al ingeschreven bij de oudste voetbalclub van Nederland.

Koninklijke HFC geen stap terug voor Castien

Twee jaar geleden vertrok Castien bij Koninklijke HFC. Hij ging in op de uitnodiging van ADO Den Haag om in de residentiestad te gaan voetballen. Het werd geen groot succes. Mede door een blessure aan zijn voet lukte het de bijna negentienjarige voetballer niet om door te breken bij ADO Den Haag. Castien keert nu terug bij Koninklijke HFC en komt onder meer bij zijn broer Nigel in het team. “Om samen met mijn broer te spelen is altijd een droom van me geweest. De Tweede Divisie is een prachtige competitie met alleen maar sterke ploegen. Ik kan dan ook niet wachten om te laten zien wat ik kan en er met HFC een fantastisch seizoen van te maken”, vertelde Roy Castien op de clubsite.

De technische staf van Koninklijke HFC is druk bezig om de selectie voor het eerste seizoen in de Tweede Divisie rond te maken. Eerder verzekerden de Koninklijken zich al van de diensten van zeven andere spelers. Er resteren voor de ploegen nog twee weken om verdere versterkingen aan de selectie toe te voegen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD