Volg ons

Eerste Divisie

Routinier Van den Berg en Bossaerts krijgen transfervrije status van NEC

Routinier Van den Berg en Bossaerts krijgen transfervrije status van NEC

Mathias Bossaerts en Joey van den Berg hebben hoogstwaarschijnlijk hun laatste wedstrijd gespeeld voor het eerste elftal van NEC. De twee spelers hebben van de club uit Nijmegen de transfervrije status gekregen om op zoek te kunnen gaan naar een nieuwe werkgever. De vereniging maakte het nieuws bekend op de officiële website.

Gesprekken
In afwachting van een nieuwe club sluiten Van den Berg en Bossaerts aan bij het beloftenteam van NEC. Op de voornoemde website gaf algemeen directeur Wilco van Schaik tekst en uitleg over de recente ontwikkelingen ten aanzien van de twee voetballers. ,,In de gesprekken die wij als staf en clubleiding vorige week hebben gevoerd met Mathias en Joey hebben wij onvoldoende basis kunnen vinden voor een verdere gezamenlijke toekomst bij N.E.C. We hebben beide spelers diverse opties voorgelegd, maar uiteindelijk toch zelf als club dit weekend de beslissing genomen dat het voor beide partijen beter is om op korte termijn uit elkaar te gaan.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie