Volg ons

Hoofdklasse

Routinier Bosscha verruilt in de zomer ASWH voor zijn oude liefde Capelle

Routinier Bosscha verruilt in de zomer ASWH voor zijn oude liefde Capelle

ASWH en Lars Bosscha beëindigen aan het einde van het lopende seizoen de samenwerking. De middenvelder keert in de zomer van 2020 terug naar vv Capelle waar hij eerder ook al actief was. De club uit de Tweede Divisie maakte het vertrek van de speler wereldkundig.

In 2015 maakte Bosscha de overstap van Capelle naar ASWH. Recent speelde hij zijn 150ste officiële wedstrijd in het shirt van laatstgenoemde club. Hij promoveerde twee keer met ASWH en won één keer de districtsbeker en twee keer de regionale beker.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse