dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieRothman eindigt carrière met degradatie Capelle: 'Heel erg moeilijk mee'

Rothman eindigt carrière met degradatie Capelle: ‘Heel erg moeilijk mee’

De loopbaan van Gertjan Rothman is ten einde. De routinier zette zaterdag een punt achter zijn carrière, nota bene met de degradatie van Capelle. Daar is hij logischerwijs flink ziek van.

Mentaliteit
,,We hebben dit seizoen nooit een hele wedstrijd goed gespeeld”, analyseert hij in gesprek met het AD. ,,Het was vaak één helft goed en de andere slecht of andersom. Te wisselvallig. We hebben te weinig jongens met de juiste mentaliteit, mannen die op het juiste moment hun poot erin zetten. Je ziet het verschil tussen de generaties. Niet ten nadele van de jonge jongens, maar die zijn er wel anders mee bezig. Uiteindelijk is dat mentaliteit.”

Nooit gedegradeerd
,,Zo wilde ik niet afsluiten. Ik was nog nooit gedegradeerd, daarom is het extra teleurstellend dat dit nu gebeurt. Ik ben altijd loyaal geweest naar de club. Ook nu heb ik er alles aan gedaan. De laatste weken zijn er te veel jongens niet voldoende aanwezig geweest. Dan ga je het niet redden. Het komt op andere vlakken aan dan kwaliteit. Daar heb ik het wel heel erg moeilijk mee.”

Ook Wilmer Kousemaker en Tim Vincken speelden zaterdag hun laatste wedstrijd als voetballer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD