dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRoodgekleurd AFC niet langs De Treffers

Roodgekleurd AFC niet langs De Treffers

AFC heeft de kans laten liggen om IJsselmeervogels en Koninklijke HFC te passeren op de ranglijst. De Amsterdammers kwamen tegen De Treffers niet verder dan 2-2.

Met de puntendeling mocht de ploeg van Uli Landvreugd bovendien blij zijn, want de gelijkmaker kwam pas laat op het scorebord door een benutte strafschop van Milan Hoek na een overtreding van invaller Aziz Khalouta.

Het was echter AFC dat vroeg in de wedstrijd op voorsprong was gekomen doordat Kenny Teijsse door het centrum mocht combineren en uiteindelijk de 1-0 achter doelman Niels Kornelis schoot. Een paar minuten later was het echter alweer gelijk toen De Treffers een strafschop kreeg na een overtreding van Robbert Schilder. Boy van de Beek wist wel raad met het buitenkansje: 1-1.

Na een half uur greep De Treffers bovendien een voorsprong toen Cendrino Misidjan op bijzondere wijze de 1-2 binnenkopte uit een voorzet van Van de Beek. Met die stand werd ook de rust opgezocht, in een redelijk gelijkopgaand duel. Na de pauze kreeg de ploeg van Jan de Jonge kansen op de 1-3, maar verzuimde die te maken. Aan de andere kant had Raily Ignacio een opgelegde kans om gelijk te maken.

De slotfase was na de 2-2 van Hoek nog even tumultueus. Tim Linthorst kreeg zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Schaper vanwege het pakken van een bidon van doelman Kornelis en ook Ignacio kon vroegtijdig douchen vanwege commentaar op de arbitrage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD