woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieRondeltap: 'Heel knap om twee jaar lang als eerste te eindigen'

Rondeltap: ‘Heel knap om twee jaar lang als eerste te eindigen’

Noordwijk kroonde zich voor het tweede jaar op rij tot kampioen. Doelman Roy Rondeltap vierde vervolgens het gehele weekend feest.

,,Een kater is een groot woord. Wel zat ik weer op een lekker level toen ik bij mijn oude club Olympia ging kijken. Daar heb ik wel weer een biertje gedronken. Zo ging ik verder waar ik zaterdag mee eindigde. Het begon al bij Hoek, daarna was het feest in de bus en bij aankomst in Noordwijk was de kantine helemaal vol”, blikt de doelman terug in het AD. ,,Ik heb het vorig jaar, in mijn eerste seizoen bij Noordwijk, ook al meegemaakt met het kampioenschap in de hoofdklasse. Dat was toen echt het doel. Nu gingen we voor het linkerrijtje, maar stonden bij de winterstop al bovenaan. Heel knap om twee jaar lang als eerste te eindigen. Niet veel spelers kunnen dat zeggen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD