Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Romp komend seizoen hoofdtrainer van Eemdijk: ‘Een echt voetbaldier die een duidelijke visie heeft’

Romp komend seizoen hoofdtrainer van Eemdijk: ‘Een echt voetbaldier die een duidelijke visie heeft’

Willem Romp is vanaf de zomer van 2019 verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van Eemdijk. De 33-jarige oefenmeester is momenteel hoofdtrainer van Roda’46 en zijn aanstaande nieuwe werkgever maakte op de officiële website bekend dat er een contract voor één jaar overeen werd gekomen.

Periodetitel
Vorig seizoen schoof Romp bij Roda’46 door naar de functie van hoofdtrainer van de club. Hij was in totaal vijf jaar werkzaam bij de vereniging, in de beginfase in de jeugdopleiding. In het eerste seizoen onder leiding van Romp werd promotie naar de eerste klasse afgedwongen. Dit seizoen wist hij met de ploeg al een periodetitel in de wacht te slepen.

Voetbaldier
Manager technische zaken van Eemdijk Jan van Twillert sprak lovende woorden over de nieuwe hoofdtrainer op de voornoemde website. ,,Het is een echt voetbaldier die een duidelijke visie voor ogen heeft. Hij kijkt daarbij realistisch naar de mogelijkheden binnen zijn selectie, gelooft niet in vaste systemen, maar maakt voor wedstrijden een bepaald strijdplan. Daarnaast heeft hij bewezen goed met talentvolle jonge spelers om te kunnen gaan en zoals het er nu naar uitziet zullen wij volgend jaar een redelijk jonge groep hebben. Die combinatie is voor ons ideaal.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag