maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag'Rolmodel binnen de groep' vertrekt bij IJsselmeervogels

‘Rolmodel binnen de groep’ vertrekt bij IJsselmeervogels

Hanne Hagary heeft met de clubleiding van IJsselmeervogels besloten om na het lopende seizoen uit elkaar te gaan. De 27-jarige aanvallende middenvelder had donderdag een gesprek met de clubleiding van de Rooien. De slotsom was dat er niet nog een jaar aan vast wordt geplakt.

Sterke jaren bij FC Lisse

De afgelopen drie jaar heeft Hagary de verwachtingen op De Westmaat niet volledig kunnen inlossen. In twee jaar in de Topklasse kwam hij 47 wedstrijden in actie en scoorde vier keer. Hij kwam op dat moment echter na een aantal zeer sterke jaren bij FC Lisse richting Bunschoten-Spakenburg. In die seizoenen was de voormalig profspeler van Excelsior en Almere City tot de nummer tien uitgegroeid en in het laatste seizoen zelfs beloond met de prijs van beste nummer 10 van de regio Duin- en Bollenstreek.

Uit beeld geraakt

De eerste maanden bij IJsselmeervogels waren overtuigend, wat al snel een nieuw contract opleverde. Daarna kwam er de klad in. Dat zette zich door na de komst van Sandor van der Heide. Onder de trainer werd zijn rol steeds kleiner en dat is in het huidige seizoen helemaal het geval. Dit was dan ook aanleiding om te besluiten om uit elkaar te gaan. IJsselmeervogels laat wel weten het te betreuren, omdat Hagary een ‘rolmodel binnen de spelersgroep’ was. “Met zijn positieve, goedlachse houding, gecombineerd met zijn drive vervulde hij een belangrijke rol in de A-selectie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD