Volg ons

ASWH

Rogier Veenstra ook volgend seizoen trainer bij ASWH

Rogier Veenstra ook volgend seizoen trainer bij ASWH

Rogier Veenstra begint komende zomer aan zijn derde seizoen als trainer van ASWH. Dat is de 33-jarige Zeeuwse coach overeen gekomen met het bestuur van de tweededivisionist uit Hendrik-Ido-Ambacht.

,,Het bestuur van ASWH is met de verlenging van de verbintenis zeer content en heeft het volste vertrouwen in haar trainer die het ook met de spelersgroep en staf uitstekend kan vinden”, motiveert de clubleiding haar beslissing tot verlenging.

Veenstra startte zo’n 2,5 jaar geleden vrij onverwachts met ASWH in de Tweede Divisie, nadat de club onder de vertrekkende Cesco Agterberg stuntte door via de nacompetitie te promoveren. In het eerste seizoen bleek ASWH een maatje te klein voor het hoogste amateurniveau. ,,ASWH stond op een degradatieplaats en zou vrijwel zeker gedegradeerd zijn naar de Derde divisie. Echter, de KNVB besloot de afgebroken competitie ongeldig te verklaren waardoor het Tweede Divisieschap werd behouden”, schrijft de clubsite van ASWH.

Dit seizoen verliep aanvankelijk een stuk beter voor de equipe van Veenstra, die tot de abrupte coronastop zelfs even meedeed om de bovenste plaatsen. Veenstra werkte eerder bij GOES en Zeelandia en is als trainer ook verbonden aan de JVOZ, de voetbalopleiding voor Zeeuwse talenten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH