Volg ons

Podcast

Rogier Veenstra (ASWH) te gast bij de Voetbal247.nl Podcast

Rogier Veenstra (ASWH) te gast bij de Voetbal247.nl Podcast

Deze week hebben we in de podcast van Voetbal247.nl een gast op bezoek die al een tijdje heel hoog op de wensenlijst van de redactie staat. Misschien mogen we hem wel de kroonprins van het Nederlands amateurvoetbalgilde noemen: ASWH-coach Rogier Veenstra.

Veenstra wordt verwelkomd door een volledige bezetting. Naast presentator Dimitri van Tuijl zullen ook Jelmer Geerds en Henk Kasius aanschuiven om in gesprek te gaan met de trainer die vorig seizoen met GOES nog dicht bij promotie naar de Tweede Divisie was en met zijn huidige ploeg ASWH met een positieve spelopvatting de handschoen oppakt als underdog in diezelfde Tweede Divisie.

Heb jij vragen voor Rogier Veenstra? Onze sociale kanalen staan wagenwijd open. Vanaf donderdagmiddag is de podcast met Rogier Veenstra te beluisteren via Voetbal247.nl, Spotify en Soundcloud.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Podcast