Volg ons

Podcast

Rogier Veenstra (ASWH) te gast bij de Voetbal247.nl Podcast

Rogier Veenstra (ASWH) te gast bij de Voetbal247.nl Podcast

Deze week hebben we in de podcast van Voetbal247.nl een gast op bezoek die al een tijdje heel hoog op de wensenlijst van de redactie staat. Misschien mogen we hem wel de kroonprins van het Nederlands amateurvoetbalgilde noemen: ASWH-coach Rogier Veenstra.

Veenstra wordt verwelkomd door een volledige bezetting. Naast presentator Dimitri van Tuijl zullen ook Jelmer Geerds en Henk Kasius aanschuiven om in gesprek te gaan met de trainer die vorig seizoen met GOES nog dicht bij promotie naar de Tweede Divisie was en met zijn huidige ploeg ASWH met een positieve spelopvatting de handschoen oppakt als underdog in diezelfde Tweede Divisie.

Heb jij vragen voor Rogier Veenstra? Onze sociale kanalen staan wagenwijd open. Vanaf donderdagmiddag is de podcast met Rogier Veenstra te beluisteren via Voetbal247.nl, Spotify en Soundcloud.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Podcast