vrijdag, februari 3, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlEredivisieRogier Meijer stelt NEC-fans gerust

Rogier Meijer stelt NEC-fans gerust

NEC heeft het zelf nog niet bekendgemaakt, maar als het aan hoofdtrainer Rogier Meijer ligt is hij ook komend seizoen trainer van de club uit Nijmegen. Zowel de club als Meijer zelf hebben drie maanden geleden al de intentie uitgesproken met elkaar door te gaan, meldt Omroep Gelderland. 

Het is echter de vraag waarom de partijen zo lang doen over het bekendmaken van het goede nieuws. “Het is nog niet bekendgemaakt, maar dat zal vanzelf gebeuren.” laat Meijer weten. “Uiteindelijk moeten jullie ook een beetje geduld hebben. Maar ik twijfel niet, ik hoef er ook niet over te twijfelen. Soms moet je gewoon geduld hebben. Het wordt vanzelf gebracht als het zover is.” vertelt de hoofdtrainer van NEC aan Omroep Gelderland.

Zaterdagavond speelt NEC in het eigen Goffertstadion tegen Sparta Rotterdam. Sowieso fijn om weer eens te winnen en zeker in eigen huis. Het is een aantal keren niet gelukt, laat het nu maar gebeuren.” citeert Omroep Gelderland de trainer van NEC, die het meespelen van Edgar Barreto nog geheim houdt: “Edgar Barreto heeft niet getraind. Ik hou nog een slag om de arm of hij kan spelen. Jordy Bruijn zit er weer bij en heeft deze week goed getraind. Dat geeft ons ook wat meer opties.”

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS