dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCRoggeveen naar Telstar, Kramer blijft toch bij Almere City FC

Roggeveen naar Telstar, Kramer blijft toch bij Almere City FC

Telstar heeft haar keepersbestand uitgebreid met het aantrekken van Joey Roggeveen. Hij tekent voor één seizoen bij de Witte Leeuwen. Almere City FC besloot alsnog het contract met Chiel Kramer te verlengen.

Roggeveen
Roggeveen komt over uit de jeugd van AZ. De talentvolle doelman kende de afgelopen periode veel blessureleed gehad en wil zich weer bewijzen, is te lezen op de clubsite van Telstar. ,,Inmiddels is Roggeveen topfit en klaar om de strijd aan te gaan met de andere doelmannen. Roggeveen zat eerder al eens bij Telstar op de bank tijdens de samenwerkingsperiode met de Alkmaarders. Zodoende weet hij inmiddels zijn weg te vinden in het Rabobank IJmond Stadion.”

Kramer
Chiel Kramer kreeg in maart een officiële ontslagbrief, maar blijft toch in het Yanmar stadion. De doelman kende een wat teleurstellende eerste seizoenshelft maar blonk uit de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Het deed de club besluiten om alsnog de samenwerking te verlengen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD