Volg ons

Tweede Divisie

Rog: ‘We hebben Spakenburg gewoon vernederd’

Rog: ‘We hebben Spakenburg gewoon vernederd’

Spakenburg zakte tegen Scheveningen flink door het ijs. Het leverde de thuisclub de tweede flinke opsteker op rij op. ,,Het is toch ongelooflijk dat wij het grote Spakenburg met een 5-0 nederlaag naar huis hebben gestuurd? We hebben die gasten gewoon vernederd. Ik kan het bijna niet geloven”, jubelde Scheveninger Barry Rog na afloop tegenover het AD.

,,Tegen Quick Boys speelden we goed, maar kwamen we toch weer op een 2-1 achterstand. We lieten het hoofd niet hangen en hielden geloof in de gelijkmaker. Toen die ook kwam, zag ik wat veranderen in de ploeg. Dat heeft zich voortgezet”, besluit Rog.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie