Volg ons

Tweede Divisie

Rog stunt met Scheveningen tegen Kozakken Boys: ‘Een heerlijk gevoel’

Rog stunt met Scheveningen tegen Kozakken Boys: ‘Een heerlijk gevoel’

Scheveningen wist zaterdagmiddag verrassend drie punten mee te nemen uit Werkendam waar het Kozakken Boys wist te verslaan (2-3). Barry Rog, die verantwoordelijk was voor de openingstreffer, was trots op de manier waarop zijn ploeg de zege binnen wist te slepen. 

Stroeve start
,,Wij begonnen niet echt goed aan de wedstrijd, Kozakken Boys begon naar mijn mening echt uitstekend aan deze pot. We hebben één uitval en scoren dan de 0-1, daarna komen de Kozakken Boys weer op 1-1 en later scoren wij de 1-2. Daarna de wedstrijd over de streep trekken, al met al een heerlijk gevoel”, aldus Rog tegenover de camera van Omroep West.

Lekker weekend
Concurrenten in de strijd tegen degradatie, FC Lienden en VVSB, staan zondagmiddag tegenover elkaar. Een overwinning voor de uitspelende vereniging zou betekenen dat de voorsprong op de nummer zeventien vier punten blijft voor Scheveningen. ,,Het is alleen jammer dat Barendrecht dan drie punten pakt, anders had je daar overheen kunnen gaan of bij kunnen komen. Maar laat ze het maar uitvechten wie er gaat winnen zondag. Het is een lekker weekend.”

 

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Tweede Divisie