donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Tweede Divisie Rog stunt met Scheveningen tegen Kozakken Boys: 'Een heerlijk gevoel'

Rog stunt met Scheveningen tegen Kozakken Boys: ‘Een heerlijk gevoel’

Scheveningen wist zaterdagmiddag verrassend drie punten mee te nemen uit Werkendam waar het Kozakken Boys wist te verslaan (2-3). Barry Rog, die verantwoordelijk was voor de openingstreffer, was trots op de manier waarop zijn ploeg de zege binnen wist te slepen. 

- Advertentie -

Stroeve start
,,Wij begonnen niet echt goed aan de wedstrijd, Kozakken Boys begon naar mijn mening echt uitstekend aan deze pot. We hebben één uitval en scoren dan de 0-1, daarna komen de Kozakken Boys weer op 1-1 en later scoren wij de 1-2. Daarna de wedstrijd over de streep trekken, al met al een heerlijk gevoel”, aldus Rog tegenover de camera van Omroep West.

Lekker weekend
Concurrenten in de strijd tegen degradatie, FC Lienden en VVSB, staan zondagmiddag tegenover elkaar. Een overwinning voor de uitspelende vereniging zou betekenen dat de voorsprong op de nummer zeventien vier punten blijft voor Scheveningen. ,,Het is alleen jammer dat Barendrecht dan drie punten pakt, anders had je daar overheen kunnen gaan of bij kunnen komen. Maar laat ze het maar uitvechten wie er gaat winnen zondag. Het is een lekker weekend.”

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES