Volg ons
Benjamin Roemeon DVS'33

Derde Divisie Zaterdag

Roemeon blijft bij DVS’33, Camara vertrekt naar DOVO

Roemeon blijft bij DVS’33, Camara vertrekt naar DOVO

DVS’33 Ermelo heeft het contract van Benjamin Roemeon verlengd. Daartegenover staat het vertrek van Basil Camara naar DOVO. De Veenendalers komen dit seizoen uit in de hoofdklasse, één niveau lager dan de Derde Divisie.

Contractverlenging Roemeon

Roemeon komt sinds dit seizoen uit voor DVS’33. De aanvaller speelde tot de zomer in de tweede klasse, bij tweedeklasser SV Babberich/Liemers. Ondanks de forse stap naar de Derde Divisie paste Roemoen zich goed aan aan het niveau. De club uit Ermelo maakte onlangs bij de Apeldoorner kenbaar dat zij graag langer met hem doorgaan. Dat gevoel was wederzijds en dus werd vrij snel contractverlenging overeengekomen.

Camara naar DOVO

Camara is bezig aan zijn tweede jaar bij DVS’33. Na dit seizoen ruilt hij zijn huidige club echter in voor hoofdklasser DOVO. Ondanks dat Camara regelmatig minuten maakt in het elftal van trainer Roeland Ten Berge, besloot de verdediger om DVS’33 te verlaten. Inmiddels tekende hij een contract voor twee seizoenen bij DOVO, de huidige nummer twee in de hoofdklasse.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag