maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRoemeon blijft bij DVS'33, Camara vertrekt naar DOVO

Roemeon blijft bij DVS’33, Camara vertrekt naar DOVO

DVS’33 Ermelo heeft het contract van Benjamin Roemeon verlengd. Daartegenover staat het vertrek van Basil Camara naar DOVO. De Veenendalers komen dit seizoen uit in de hoofdklasse, één niveau lager dan de Derde Divisie.

Contractverlenging Roemeon

Roemeon komt sinds dit seizoen uit voor DVS’33. De aanvaller speelde tot de zomer in de tweede klasse, bij tweedeklasser SV Babberich/Liemers. Ondanks de forse stap naar de Derde Divisie paste Roemoen zich goed aan aan het niveau. De club uit Ermelo maakte onlangs bij de Apeldoorner kenbaar dat zij graag langer met hem doorgaan. Dat gevoel was wederzijds en dus werd vrij snel contractverlenging overeengekomen.

Camara naar DOVO

Camara is bezig aan zijn tweede jaar bij DVS’33. Na dit seizoen ruilt hij zijn huidige club echter in voor hoofdklasser DOVO. Ondanks dat Camara regelmatig minuten maakt in het elftal van trainer Roeland Ten Berge, besloot de verdediger om DVS’33 te verlaten. Inmiddels tekende hij een contract voor twee seizoenen bij DOVO, de huidige nummer twee in de hoofdklasse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD